Thursday, May 5, 2011

Macam mana nak tengok suhu hardisk dan CPU



Macam mana nak tengok suhu hardisk dan CPU anda? ha pegi la beli thermometer kat farmasi.. haha
Ataupun satu cara lagi ialah dengan menggunakan software tool khas. Software ini adalah :





Download software ni dengan menekan link diatas, cari download dan cari latest version. ada link warna biru dekat situ anda bolehlah klik untuk memuat turunnya.

Software ni kadang2 tak boleh support kat sesetengah komputer, kira jika anda tidak dapat apa2 bacaan suhu selepas install software ni, maknanya komputer anda tidak boleh support.. minta maaf ye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...