Wednesday, May 11, 2011

Macam mana ni? Marahkan PS3, tembak dengan pistol

Bak kata pepatah melayu, marahkan nyamuk, kelambu dibakar. Kejadian yang menimpa syarikat Sony playstation beberapa minggu lalu dimana server mereka dihack membangkitkan kemarahan pengguna PS3. Untuk pengetahuan anda, PS3 memerlukan anda login ke server mereka dahulu sebelum anda boleh bermain, dan disana tersimpanya data-data peribadi seperti alamat, nama, nombor telefon dan yang paling teruk sekali adalah nombor kad kredit.

Berang dengan kebocoran sekuriti server SONY, seorang pemilik Playstation 3 ini melakukan aksi tak siuman dengan menembak PS3 nya. Lihat video dibawah.
(AMARAN, SILA TUTUP/MUTE  SISTEM AUDIO ANDA KERANA BUNYI KUAT)


Harap bawak bersabar ye kepada pemilik PS3. Memang ini tindakan tak siuman dan tak patut dicontohi langsung. Apa kata bagi je PS3 tu kat saya..kan?

Sebarang komen dan cadangan bolehlah post di ruangan komen dibawah.
Sekian Terima Kasih
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...